Autófólia

Autófólia

Autófólia

Autófólia

Autófólia

Autófólia

Autófólia

Autófólia
Épületüveg fóliák
LLumar hővédő fóliák PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Thursday, 02 December 2010 10:44

LLumar hő védő fóliákA megrendelőink talán leggyakoribb igénye a külső hő elleni védekezés. A legfejlettebb technológiával gyártott LLumar hővédő fóliák képesek a nap energiájának akár 80%-át is kin tartani. Ma már köszönhetően a különleges anyagok alkalmazhatóságának a magas fokú hő kíntartás a szinte víz tiszta speciális fóliákkal is megoldható. A LLumar rendelkezik kirakati üvegekre is telepíthető tükröződés mentes magas hő és UV védelmet biztosító fóliákkal. A nap sugárzásának energiája kb. 50%-ban az emberi szem által nem érzékelhető UV és látható fény tartományban, 50%-ban pedig az IR /közeli és távoli infravörös/ tartományban érkezik a földre. Figyelem! Egyes fólia forgalmazók szándékosan vagy tudatlanságból megtévesztik vásárlóikat, azt kommunikálva, hogy anyagaik 80-90%-os IR visszaveréssel és ugyan ilyen mértékű hő kint tartással rendelkeznek. Kérem, olvassák el a Szegedi Tudomány Egyetem e témában közölt szakvéleményét az alábbi linken.


Last Updated on Thursday, 23 June 2016 09:03
 
LLumar fény és betekintés védelem PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Thursday, 02 December 2010 10:44
LLumar hő védő fóliákA mai modern építészetben alkalmazott hatalmas üvegfelületek esztétikusak, de a rajtuk beáramló fény mennyisége komoly problémát okozhat a számítógépeken dolgozok számára. Orvosilag igazolt, hogy a tükröződő képernyők, monitorok előtt munkát végző dolgozók látása egyénektől függően hosszabb-rövidebb időn belül károsodik. Ma már a munkáltatónak kötelessége az egyénnek pedig saját érdeke hogy betartsa a munkahelyek kialakítására vonatkozó európai szabályokat. /EN90/270 EWG,DIN 66234/7/ A LLumar fény és hővédő fóliák segítségével a probléma minden esetben megoldható. Gyakori feladat egyes helységek védelme a kíváncsi tekintetek elől. Lehet ez egy főnöki iroda, ahonnan csak Ő szeretné alkalmazottait szemmel tartani, de akár egy orvosi rendelő ahol a természetes fényre szükség van az intimitás megőrzése mellet.
Figyelem! A tükröződő fóliák általában jelentős védelmet nyújtanak a Nap sugárzó melege ellen és egyben betekintés védelmet is biztosítanak, de csak a világosabb tér irányából.

 

Last Updated on Thursday, 23 June 2016 09:06
 
LLumar dekorációs fóliák PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Thursday, 02 December 2010 10:44

LLumar Dekorációs fóliákA szokványos dekorációs fóliáktól eltérően, a LLumar dekorációs fóliák transzparens tulajdonsággal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a fény nagy részét áteresztik, de az átláthatóságot korlátozzák vagy teljesen meg is akadályozzák. Megjelenésük lehet homogén, mint pl. a homok fúvott üvegé, vagy különböző mintázatú. A LLumar dekorációs fóliák abban is különböznek elsősorban a silány minőségű konkurens termékektől, hogy mintázatuk a rétegek közé laminált és a fólia felülete az ipar legellenállóbb karcosodás elleni bevonatával van ellátva. Így tisztításkor nem sérül a minta és a hagyományos tisztítószerek és eszközök is alkalmazhatóak. Dekorációs fóliák telepítésével nem csak egy helység használatát lehet praktikussá tenni, egyes területek leválasztásával, hanem látványos ízléses megjelenést is biztosítanak. A LLumar évről évre vásárlói igényeit figyelembe véve újabb mintákkal, árnyalatokkal bővíti választékát.

Last Updated on Thursday, 23 June 2016 09:35
 
Grafitivédelem fóliával PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Thursday, 02 December 2010 10:44

LLumar Grafiti védelem fóliávalÁltalában az embereket felháborítja az utcán, házfalakon, buszok, vonatok, villamosok üvegein művészeti alkotásnak nem nevezhető firkálások. Ha a helyreállítás költségeit is nekünk kell fedezni az már önmagában is bosszúság. Erre a probléma is biztosítanak megoldást a LLumar fóliák. A LLumar grafiti védő fóliák optikailag teljesen tiszta polimerből készülnek és ragasztó anyaguk is eltér a többi típusétól, hogy eltávolításuk után minél gyorsabban elvégezhessük a cserét. Nálunk gazdagabb országokban /Angliában, Németországban/ már komoly gyakorlata van, elsősorban a tömegközlekedési járművek üvegein történő fólia alkalmazásnak. Jó hír, hogy már nálunk is van példa az alkalmazására. A jármű üvegek ára és a csere költsége akár 10-szeri fóliázás költségét is felülmúlják. Ha figyelembe vesszük, hogy a festéses grafiti eljárással támadott fóliát általában cserélni sem kell, elegendő egy speciális tisztító kendővel történő letörlése, mindjárt érzékelhető a gazdaságossága. Sajnos a karcolásos vagy savazásos graffitik esetén többnyire el kell végezni a fólia cseréjét, de a legtöbb esetben az üveg ilyenkor sem sérül.

További részletes információt a LLumar graffiti fólia weboldalán talál: www.graffitivedelem.hu

Last Updated on Thursday, 23 June 2016 09:37
 
LLumar UV védő fóliák PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Thursday, 02 December 2010 10:44

LLumar UV védő fóliákAz UV sugárzás káros hatása régóta ismert. De azt is tudjuk, hogy korlátozott mennyiségben szüksége van szervezetünknek a nap sugárzása által közvetítet D vitaminra. Azt viszont már sajnos kevesen értik meg, hogy az ózon réteg elvékonyodásával, felszakadásával az elmúlt években megduplázódott, háromszorozódott az emberi szervezet dózis terhelése. Ez azzal a ténnyel is együtt jár, hogy a fokozott UV terhelés hatására megsokszorozódott a bőr rákos megbetegedéseinek száma. Védekeznünk tehát szükséges, még a lakás vagy gépjármű üvegei mögött is, hiszen a káros sugarak nagy része ellen ezek sem nyújtanak ma már elegendő biztonságot. A LLumar UV védő fóliák erre az esetre is nyújtanak megoldást. Használatukkal akár 99,9%-ban is kiszűrhetjük a káros sugarakat. Természetesen az emberi élet a legdrágább, de értéktárgyainkról se feledkezzünk meg. A hosszabb-rövidebb időre a gépkocsi kalaptartóján felejtett újság olvashatatlanná válik vagy a kirakatok értékes ruha költeményei elvesztik színüket, ez mind szintén a nap káros sugárzásának köszönhető. Gyakori igény megrendelőink részéről a kirakati vagy berendezési tárgyak, esetenként nagy értékű művészeti alkotások fakulás elleni védelme UV védő fóliákkal.

Fontos információ: a fakulásért, szín elvesztéséért csak részben felelős az UV sugárzás. A fakulást az UV 40%-ban befolyásolja, ezen felül hatással van még rá a látható fény mennyisége (25%), a hőmérséklet (25%) és 10%-ban egyéb tényezők mind például a páratartalom. Ebből adódik az általános érvényű szabály, hogy mivel a felsorolt tényezők teljes egészében nem zárhatók ki, a hatásukat „csak” csökkenteni lehet akár 99,9%-os UV védelmet nyújtó fóliával is, ami a fakulás folyamatát jelentősen lelassítja, de nem állítja meg.

További részletes információt a LLumar UV fólia weboldalán talál: www.uvfolia.hu

Last Updated on Thursday, 23 June 2016 09:40
 
«<12>»

Page 1 of 2
LLumar közösségi portálok
Startlap
Facebook
Twitter
YouTube Videa Blogspot postr.hu
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #b487c5 #af8cb4 #3ac3c6